Saturday, December 21, 2013

Бареков прилага стари номера


                                                            


Всеки път, когато “бъдещият премиер” Николай Бареков спомене своите почитатели или последователи, аз се сещам, че не познавам нито един такъв. Къде са тези хора? Крият ли се? Не броя разни футболни агитки, които вече толкова често ги виждаме да свиркат и обиждат наред. Явно са го превърнали в професия и действат са който плати. Тези хора не могат да са последователи или бъдещи гласоподаватели на всички партии. Значи Бареков говори за някакви други. Познавате ли поне един?

Според мен прилага стария номер за най-гръмогласния. Който вика най-силно и натяква нещо, рано или късно хората започват да вярват. Като споменава неговите хора, току-виж някой се вързал и тръгне след него. Доколкото ми е известно, няма успех засега. Даже по-лошо: Бареков се превърна в най-мразения политик. Всички са срещу него. По това заприлича на Волен Cидеров, който обиколи тук, обиколи там, от дясна партия се съюзи с лява, очаквайки да събере повече съмишленици. Но постигна обратния ефект – навсякъде врагове и нулево доверие за бъдещи коалиции. Cъщото е с Бареков. Очаквам самият той да бъде крайно изненадан от резултатите на следващите избори. Hеприятно изненадан.





3 comments:

  1. Eфрейтор Бареков! Не знае ли, че който вика винаги крие нещо не честно? Същото се отнася и за така облюбвания от него "убедителен" тон на изказ. Интелигентните хора не го използват – винаги предполагат, че може да изникне още нещо. Ерго - ефрейтор Бареков е тъп, прост и душевно нечистоплътен!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Първосигнален. Не се замисля, а вади големите думи или по-точно обиди.
      В разгара на бъдещата предизборна битка нищо чудно да мине и на псувни, защото е очевидно, че не умее да се контролира.

      Delete
  2. Не , този Бареков , ни мисли за тъпи от най- тъпите ....Да оставим това , че като минавах покрай едно от неговите директни включвания на п-л А- Нефски на жива имаше към 20 -30 човека , но така бяха разположени камерите и така се чуваше все едно са десетки хиляди ... Добре как ще ме убеди някой , че той разбра за бюлетините в Костинброд в 14 - часа в Събота преди изборите ... Не знаеше до тогава ли какво ли ... Или ние сме .....

    ReplyDelete