Wednesday, October 16, 2013

62-годишен сладострастник изнасили ученичка




Skandalno.net

13-годишно момиче от Пловдив признало пред родителите си, че е било обект на насилие. Те отишли заедно с него да подадат жалба в полицията. Извършителят на гнусното деяние е 62-годишен педофил, който и друг път е посягал на момиченца.

Той преследвал ученичката с намеци, че много я харесва, водел я на сладкарница, правел се на загрижен дядо, давал й малки подаръци. Когато спечелил доверието на момичето, го поканил вкъщи да го изненада с още по-голям подарък.

Изненадата наистина била голяма. Мъжът се хвърлил върху жертвата си, съборил я в леглото, първо блудствал с нея, а след това я изнасилил. Заплашил я, че ако си отвори устата, е направил снимки на всичко случило се и ще ги даде на родителите й и на всичкте й съученици. Момичето се изплашило и изживяло болката си само. То не посмяло да каже на майка си, нито да се довери на някоя приятелка. Не искало да ходи на училище, не искало да излиза навън, но техните го накарали да ходи и даже го заплашили.

Изплашеното хлапе пак тръгнало на училище, като почти тичало до там и тичешком се прибирало. Педофилът обаче отново го спипал и го завлякъл почти насила вкъщи. Пак заплашил, че ако гъкне, ще го убие или ще убие някой от семейството му. Така седмокласничката станала жертва на насилие втори път, като дъртакът бил доста брутален и й причинил и болка. Малката пак се затворила в себе си, а той казал следващата седмица пак да дойде.

Разкъсвайки се между страха, че ще стане негова вечна робиня и че родителите й ще й се карат защо не ходи на училище, насилената си признала вкъщи всичко, което е изживвяла от началото на учебната година. Шашнатите родители отишли в полицията. Мъжът бил арестуван за 72 часа и отрича да е насилвал детето. Той твърдял, че момичето само си искало с*кс от него. Жертвата е силно изплашена и разстроена и с нея работят в момента психолози. Изродът ще бъде даден под съд, но ще се отърве с няколко години затвор, смятат адвокати.





No comments:

Post a Comment