Sunday, April 2, 2017

Мафията се страхува от Бойко Борисов



Знаете ли, че разни мафиоти със звучни прякори имат свои страници по социалните мрежи и от тях оплюват Бойко Борисов? Преди малко  видях поредната. Отвратително е! Човек, за когото съществуват планина от доказателства, че е крадец, да обвинява новия стар премиер. Що за държава сме, след като престъпници могат да оплюват честните хора без никакви доказателства?

Бойко Борисов направил това, после онова... Ха докажете го, де! Ама не можете, защото е лъжа. По нормалните държави за подобно нещо ще ви осъдят и ще плащате цял живот, както ви се полага. О, моля, не ми пробутвайте разни снимки, на които Борисов е с мафиоти! Аз също съм попадала в една компания с такива, но не съм като тях. Не ме интересува и с какви хора е имал обща фирма. Това не доказва абсолютно нищо. Да не говорим, че повечето фирми изобщо не са заработили и е много вероятно Борисов само да е дал съгласието си, без да разполага с достатъчно информация. Така е било в зората на демокрацията - правели се фирми за какво ли не.

Хей, хора, не се оставяйте да ви лъжат мафиоти със страховити прякори! Bие сте по-умни от тях. Помислете сами: защо му е на някой такъв да злослови по Бойко Борисов? Последният явно му е попречил да извърши някое престъпление. Не ви ли радва това? Помнете, че имате личен интерес да знаете точната истина, а не разни мъгляви злонамерени слухове.



1 comment:

  1. Всичко може в нашата държава. Я виж каква шапка скроиха на Цветан Цветанов, защото направи мутрите на посмешище. Чакай сега някой пак да им стъпи на дебелите вратове. Когато не оцениш това, което имаш, после го губиш. :(

    ReplyDelete